Consult

Het consult 

De behandelingen
Tijdens het 1e consult stel ik je vragen over allerlei aspecten van je gezondheid. En bekijk ik je tong en voel je pols.  Aan de hand hiervan stel ik een diagnose, maak een behandelplan en krijg je een acupunctuurbehandeling.
Elke behandeling wordt aangepast aan je gesteldheid van dat moment. Er is geen standaardbehandeling voor een bepaalde klacht. Daarnaast krijg je ook een voeding- en lifestyleadvies en soms doe ik ook geleide meditaties of een cuppingsessie naast de acupunctuur.

Werkdagen en openingstijden
doordeweeks 20:15 – 21:45 uur
vrijdag        9:30  – 17:00 uur
zaterdag     9:30 –  15:00 uur
zondag     9:30 –  15:00 uur

Tarieven

1e consult, incl uitgebreide behandeling €90,-

Vervolgconsult  acupunctuur €60,-

Vervolgconsult acupunctuur met visualisatie €90,-

Vervolgconsult acupunctuur met regressie (in een diepe ontspanning naar de oorzaak in het onderbewuste om dieper liggende oorzaak te helen)  €120,-

Cupping met mini-acupunctuurbehandeling €60,-

Acupunctuurbehandeling met cupping  €90,-

Het eerste consult duurt circa 90 minuten. Een vervolgconsult duurt circa 60 minuten. 
Bij een vervolgconsult met visualisatie trek ik 90 minuten uit. Bij een regressie 2 uur.
Graag contant en gepast betalen na ieder consult. Je krijgt je een nota mee. Op de hoek ligt een Rabobank waar je kunt pinnen.

Wanneer je bij verhindering de afspraak tenminste 2 werkdagen van te voren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor traditionele Chinese geneeskunde Zhong en bij de RNBG. De meeste zorgverzekeraars geven een vergoeding uit het aanvullend pakket.

Vergoedingen uit het aanvullend pakket vallen NIET onder het eigen risico.